вівторок, 13 березня 2018 р.


Живуть, Тарасе, поміж нас і голос твій,
і пензель твій, і слово 
В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам'ятає і шанує людство. У березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. 204 рік минув з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово. 
Для глибшого ознайомлення учнів із життєвим і творчим шляхом поета у бібліотеці – філії проведено літературну вікторину « Живуть, Тарасе, поміж нас і голос твій, і пензель твій, і слово» де учні позмагались на кращого знавця життя і творчості поета, відчули, як через його твори проходить любов до України, народу, рідної мови.
Після закінчення вікторини Пілецька Діана, Суходольська Вікторія, Лук’янюк Діана, Панасюк Вадим декламували улюблені вірші Тараса Шевченка.
Тарас Шевченко все своє життя, весь свій могутній талант присвятив українському народові: своїм сучасникам і нам, нащадкам. Будьмо вдячні йому і за «Заповіт», і за «Гайдамаків», і за «Катерину». Читаймо Шевченкові твори, вивчаймо їх, шануймо те, що залишив нам у спадок Великий Кобзар.


Немає коментарів:

Дописати коментар