вівторок, 21 лютого 2017 р.





Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими учнів та вчителів Рудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 20 лютого відбулася тематична година «Небесна сотня – то в серцях вогонь», присвячена пам’яті героїв Небесної сотні, яку підготували завуч з навчально - виховної роботи
 Рудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Валентина Смалько та бібліотекар Валентина Ходорчук.
Ведучі заходу Приймак Діана та Ковальська Вікторія розповіли всім присутнім який внесок зробила Небесна сотня в історію нашої держави. Ці «Небесні Ангели», як їх зараз можна назвати, захистили нашу країну від того, куди країна йшла при тій колишній владі.
Вірші про Небесних ангелів читали Суходольська Валентина, Ряба Олена, Черех Тетяна, Новіцький Владислав, Білецький Андрій.
Переглянули відео «Герої Небесної сотні – поіменно»
Провели флешмоб «Ні війні»
Ми сподіваємось, що саме завдяки їм країна зміниться на краще, складаємо щиру подяку Героям. Світла пам’ять тим, хто зробив нашу країну іншою. Їх вчинки не будуть забуті ніколи.

Немає коментарів:

Дописати коментар